- 17. 6. 2022

Odpira se Sejem na zraku

Prijazno vabljeni na SEJEM NA ZRAKU v času Slovenskih dnevov knjige, ki bo potekal med petkom, 17. junijem, in nedeljo, 19. junijem, med 10. in 20. uro na pisateljskem vrtu Lili Novy v Ljubljani.

Priljubljeni Sejem na zraku bo – v sodelovanju s številnimi založbami – znova potekal v središču prestolnice, na vrtu Društva slovenskih pisateljev v času Slovenskih dnevov knjige. Knjige bodo s sejemskimi popusti predstavljali in ponujali številni založniki, ki so za sejem pripravili poseben izbor, med njimi tudi številne knjižne novosti.

Tudi na Društvu slovenskih književnih prevajalcev smo pripravili nabor izbranih del, ki jih bomo ponujali na skupni stojnici. Na tokratnem Sejmu na zraku lahko s sejemskim popustom kupite naslednje publikacije:

Publikacija

Cena s sejemskim popustom

Hieronymus 08 (NOVO!)

10 EUR

Boris A. Novak: Salto immortale I. in II. (Študije o prevajanju poezije)

25 EUR

Zbornik DSKP – 22: Prevajanje otroške in mladinske književnosti

5 EUR

Zbornik DSKP – 25: Goethe v slovenskih prevodih. Prevod stripa in slikanice. Asterix v evropskih jezikih

8 EUR

Martina Ožbolt: Prevodne zgodbe. Poskusi z zgodovino in teorijo prevajanja s posebnim ozirom na slovensko-italijanske odnose

15 EUR

V primeru dežja sejma ne bo.
Več na: https://www.dneviknjige.si/sejem-na-zraku/

Organizator: