Dogodki in prireditve - 4. 3. 2021

V a b i l o na branje članic DSP in DSKP

Vabilo na branje članic

Društva slovenskih pisateljev in Društva slovenskih književnih prevajalcev
ob dnevu žena

Društvo slovenskih pisateljev bo dan žena, mednarodni praznik žensk, ki se praznuje v več kot 100 državah kot dan ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk, obeležilo z nastopom in branjem slovenskih avtoric in prevajalk. Branje bo zaradi epidemiološke situacije, povezane s Covid-19, potekalo v ponedeljek, 8. marca 2021, ob 18. uri na terasi vile DSP na Tomšičevi 12 v Ljubljani – ob strogem upoštevanju priporočil NIJZ. Dogajanje bo moč spremljati ob ograji vile DSP in tudi preko računalniških ekranov na Facebook strani DSP.

Na dogodku bodo nastopile Tina Vrščaj, Valerija Skrinjar Tvrz, Ljoba Jenče, Jedrt Lapuh Maležič, Suzana Trantnik, Katja Zakrajšek inDraga Potočnjak.

Društvo slovenskih pisateljev vas vabi, da na sprehodu mimo pisateljske hiše ali preko domačih ekranov ujamete del dogajanja. Prav tako vas vabimo, da se ob tem posladkate s posebno ponudbo, ki jo ob dnevu žena pripravlja Kaval Group v zelenem paviljonu na Vrtu Lili Novy.

Vsem ženskam pa seveda želimo nadvse
prijeten in sladek dan žena.